• Betaal opties wijncave

    Betaal opties wijncave

Referentie: bu#1403

Merk: Murvierdo

Murvierdo Sericis Cepas Viejas Monastrell

(0)

Gebied Spanje, Valencia, Utiel-Requena Druif Monastrell Fles 0,75 L Alc perc 14 % Bottelaar Murvierdo Allergenen Sulfiet eten Vlees, Wild, Worst, Jaar 2017 Donkere kersenkleur In de neus vinden welikeurtoetsen, balsamico, geroosterde, gerookte en zoete specerijen. In de mond heeft deze wijn een...

Prijs € 10,50
Meer
Op voorraad

Referentie: pr#1319

Merk: Croix de vents

Croix de Vents Merlot

(0)

Gebied Frankrijk, Languedoc Druif Merlot Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Croix de Vents Eten vleesgerechten, kazen, stoofschotels Allergenen Sulfiet Paarsrode kleur met in de neus rijp bosfruit. In de smaak pruimen en wederom bosfruit. Soepel en rond, gemakkelijk te drinken wijn

Prijs € 8,95
Meer
Op voorraad

Referentie: pr#0145

Merk: Marival Rosé

Marival Les Marches Rosé

(0)

Gebied Frankrijk Languedoc Roussilion Druif Cinsault, Grenache, Syrah Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Marival Eten Carpaccio, gegrilde vis, schaal en schelpdieren, oosterse keuken Allergenen Sulfiet Deze sappige rosé uit de Languedoc is helder zalm roze van kleur. Het is een levendige...

Prijs € 8,70
Meer
Op voorraad

Referentie: pr#0136

Merk: Prinsi Wijnen Italie

Prinsi il Nespolo Langhe Arneis

(0)

Gebied Italie, Piemonte Druif Arneis Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Prinsi Allergenen Sulfiet eten wit vlees, Kazen, pasta, gezouten vlees        Hoewel Piemonte in de eerste plaats bekendstaat om zijn rode wijnen, produceert het ook een aantal opmerkelijke witte van typisch regionale druiven....

Prijs € 15,26
Meer
Op voorraad

Referentie: pr#0260

Merk: Hardy's Wijnen

Hardy's Stamp Cabernet Sauvignon Merlot

(0)

Gebied Australie Druif Cabernet Sauvignon, Merlot Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Hardy Eten vleesgerechten, rood vlees, zachte kazen Allergenen Sulfiet         Geweldige smaken van zwarte bessen en donkere kersen worden aangevuld met zoete eiken accenten van de veroudering in vaten.         Een spotprijs Australisch rood dat...

Prijs € 8,45
Meer
Op voorraad
alle best verkochte producten
Mario Giribaldi Langhe Rosso
  • Mario Giribaldi Langhe Rosso

Azienda Mario Giribaldi Langhe Rosso

bu#1258
Gebied Italie, Piemonte
Druif Dolcetto, Barbera, Nebbiolo, Pinot Noir
Fles 0,75 L
Alc perc 13,5 %
Bottelaar Azienda Mario Giribaldi
Eten Carpaccio, Risotto, Roodvlees
Allergenen Sulfiet
Class D.O.C
Jaar 2019

Een robijnrode kleur van gemiddelde intensiteit; in de neus parfums van rijp fruit en uitgesproken sensaties van zwarte kers en aalbessen, percepties van tabak; warm in de mond, vol met elegante vanille, geuren van tabak, zoethouthout 

€ 8,50
Hoeveelheid

 

VEILIG BETALEN OP MOLLIE PAYMENTS OOK KLARNA ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

 

VERZENDING VIA POST NL VOOR 12:00 BESTELD DE ZELFDE DAG VERZONDEN "U KUNT WIJNEN COMBINEREN"

 

WIJ KUNNEN PER FLES VERPAKKEN, BIJ BESTELLINGEN MINDER DAN 6 FLESSEN REKENEN WIJ EEN EXTRA KOSTEN

Beschrijving

Azienda Mario Giribaldi

Rode Italiaanse wijn

PRODUCTIEZONE

De Dolcetto komt uit de streek van Calupo, in Rodello. Deze wijngaard is gelegen op de top van een heuvelachtig gebied, 500 meter boven de zeespiegel, op het zuidwesten. De bodem is mergel kalkhoudend met een goede doorlatendheid.

 

WIJNGAARDEN

De Pinot Noir komt uit hetzelfde gebied in Rodello; in plaats daarvan komen de Nebbiolo-druiven uit Montelupo Albese in een perfecte Zuid-blootstelling op heuvelachtige grond bestaande uit medium mergel-kalkhoudende grond; en de Barbera-druiven komen uit Alba, op 350 meter boven zeeniveau. Het opleidingssysteem is Guyot met 5.500 wijnstokken per hectare.

TECHNOLOGISCHE VERMELDINGEN

Deze blend wordt verkregen uit de vinificatie van Dolcetto, Barbera, Nebbiolo, Pinot Noir-druiven. Deze vinificatie wordt op traditionele wijze uitgevoerd, waarbij de schil wordt ondergedompeld, bij een gecontroleerde temperatuur van 30 °C (zodat een goede kleurestractie wordt verkregen en de tannines behouden blijven) gedurende een periode van 7 dagen. De wijn ondergaat vervolgens een periode van 24 maanden in tonneaux en barrique.

 

 KENMERKEN

Een robijnrode kleur van gemiddelde intensiteit; in de neus parfums van rijp fruit en uitgesproken sensaties van zwarte kers en aalbessen, percepties van tabak; warm in de mond, vol met elegante vanille, geuren van tabak, zoethouthout en fruitig kreupelhout.

Foodpairing 

Het past bij veel soorten voedsel, van voorgerechten als carpaccio tot risotto met champignons; goed gesuggereerd met vlees, rundvlees en varkensvlees.

 

SERVEERTEMPERATUUR: 18-20° C

Product Details
bu#1258

Volg ons op Facebook