• Betaal opties wijncave

    Betaal opties wijncave

Referentie: bu#1403

Merk: Murvierdo

Murvierdo Sericis Cepas Viejas Monastrell

(0)

Gebied Spanje, Valencia, Utiel-Requena Druif Monastrell Fles 0,75 L Alc perc 14 % Bottelaar Murvierdo Allergenen Sulfiet eten Vlees, Wild, Worst, Jaar 2017 Donkere kersenkleur In de neus vinden welikeurtoetsen, balsamico, geroosterde, gerookte en zoete specerijen. In de mond heeft deze wijn een...

Prijs € 10,50
Meer
Op voorraad

Referentie: pr#1319

Merk: Croix de vents

Croix de Vents Merlot

(0)

Gebied Frankrijk, Languedoc Druif Merlot Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Croix de Vents Eten vleesgerechten, kazen, stoofschotels Allergenen Sulfiet Paarsrode kleur met in de neus rijp bosfruit. In de smaak pruimen en wederom bosfruit. Soepel en rond, gemakkelijk te drinken wijn

Prijs € 8,95
Meer
Op voorraad

Referentie: pr#0145

Merk: Marival Rosé

Marival Les Marches Rosé

(0)

Gebied Frankrijk Languedoc Roussilion Druif Cinsault, Grenache, Syrah Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Marival Eten Carpaccio, gegrilde vis, schaal en schelpdieren, oosterse keuken Allergenen Sulfiet Deze sappige rosé uit de Languedoc is helder zalm roze van kleur. Het is een levendige...

Prijs € 8,70
Meer
Op voorraad

Referentie: pr#0136

Merk: Prinsi Wijnen Italie

Prinsi il Nespolo Langhe Arneis

(0)

Gebied Italie, Piemonte Druif Arneis Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Prinsi Allergenen Sulfiet eten wit vlees, Kazen, pasta, gezouten vlees        Hoewel Piemonte in de eerste plaats bekendstaat om zijn rode wijnen, produceert het ook een aantal opmerkelijke witte van typisch regionale druiven....

Prijs € 15,26
Meer
Op voorraad

Referentie: pr#0260

Merk: Hardy's Wijnen

Hardy's Stamp Cabernet Sauvignon Merlot

(0)

Gebied Australie Druif Cabernet Sauvignon, Merlot Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Hardy Eten vleesgerechten, rood vlees, zachte kazen Allergenen Sulfiet         Geweldige smaken van zwarte bessen en donkere kersen worden aangevuld met zoete eiken accenten van de veroudering in vaten.         Een spotprijs Australisch rood dat...

Prijs € 8,45
Meer
Op voorraad
alle best verkochte producten
Azienda Mario Giribaldi Dolcetto d’Alba Calupo
  • Azienda Mario Giribaldi Dolcetto d’Alba Calupo

Azienda Mario Giribaldi Dolcetto d’Alba Calupo

bu#1261
Gebied Italie, Piemonte
Druif Dolcetto
Fles 0,75 L
Alc perc 13 %
Bottelaar Azienda Mario Giribaldi
Eten Roodvlees, Ravioli, Kazen
Allergenen Sulfiet
Class D.O.C
Jaar 2020
Type Biologisch

Een robijnrode kleur met intense violette tonen. Op de neus duidelijke florale sensaties en rijp fruit. Gestructureerd in de mond met intens fruit, droog, schoon en een zachte warme afdronk

€ 9,85
Hoeveelheid

 

VEILIG BETALEN OP MOLLIE PAYMENTS OOK KLARNA ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

 

VERZENDING VIA POST NL VOOR 12:00 BESTELD DE ZELFDE DAG VERZONDEN "U KUNT WIJNEN COMBINEREN"

 

WIJ KUNNEN PER FLES VERPAKKEN, BIJ BESTELLINGEN MINDER DAN 6 FLESSEN REKENEN WIJ EEN EXTRA KOSTEN

Beschrijving

Azienda Mario Giribaldi

Dolcetto d Alba

PRODUCTIEZONE

Deze Dolcetto komt van de wijngaard “Schiena del Crottino” in Rodello en ligt 460 meter boven zeeniveau. De wijngaard is 4,85 hectare groot op heuvelachtig terrein met mergel kalkrijke en rotsachtige bodem en een zuid-zuidwest ligging.

 

WIJNGAARDEN

De wijngaard is biologisch en uitsluitend samengesteld uit Dolcetto, met Italiaans kloonmateriaal. Het trainingssysteem is Guyot met 5.000 wijnstokken per hectare.

TECHNOLOGISCHE VERMELDINGEN

Een maceratie van de druiven gedurende 9 dagen met verschillende pompovers gedurende de dag en een temperatuurgecontroleerde fermentatie. Na een rust in roestvrij staal rijpt de wijn in 30 hl eikenhouten vaten gedurende ca. 2 maanden en daarna nog minimaal 6 maanden in de fles om af te ffineren.

 

KENMERKEN

Een robijnrode kleur met intense violette reflexen. In de neus duidelijke violette sensaties en rijp fruit. Gestructureerd in de mond met intens fruit, droog, schoon en een zachte omhullende afdronk.

 

Foodpairing

Omdat het zo veelzijdig is, past het goed bij rood vlees of uitstekend bij ravioli.

 

SERVEERTEMPERATUUR: 16-18° C

Product Details
bu#1261

Volg ons op Facebook