• Betaal opties wijncave

    Betaal opties wijncave

Referentie: bu#1403

Merk: Murvierdo

Murvierdo Sericis Cepas Viejas Monastrell

(0)

Gebied Spanje, Valencia, Utiel-Requena Druif Monastrell Fles 0,75 L Alc perc 14 % Bottelaar Murvierdo Allergenen Sulfiet eten Vlees, Wild, Worst, Jaar 2017 Donkere kersenkleur In de neus vinden welikeurtoetsen, balsamico, geroosterde, gerookte en zoete specerijen. In de mond heeft deze wijn een...

Prijs € 10,50
Meer
Op voorraad

Referentie: pr#1319

Merk: Croix de vents

Croix de Vents Merlot

(0)

Gebied Frankrijk, Languedoc Druif Merlot Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Croix de Vents Eten vleesgerechten, kazen, stoofschotels Allergenen Sulfiet Paarsrode kleur met in de neus rijp bosfruit. In de smaak pruimen en wederom bosfruit. Soepel en rond, gemakkelijk te drinken wijn

Prijs € 8,95
Meer
Op voorraad

Referentie: pr#0145

Merk: Marival Rosé

Marival Les Marches Rosé

(0)

Gebied Frankrijk Languedoc Roussilion Druif Cinsault, Grenache, Syrah Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Marival Eten Carpaccio, gegrilde vis, schaal en schelpdieren, oosterse keuken Allergenen Sulfiet Deze sappige rosé uit de Languedoc is helder zalm roze van kleur. Het is een levendige...

Prijs € 8,70
Meer
Op voorraad

Referentie: pr#0136

Merk: Prinsi Wijnen Italie

Prinsi il Nespolo Langhe Arneis

(0)

Gebied Italie, Piemonte Druif Arneis Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Prinsi Allergenen Sulfiet eten wit vlees, Kazen, pasta, gezouten vlees        Hoewel Piemonte in de eerste plaats bekendstaat om zijn rode wijnen, produceert het ook een aantal opmerkelijke witte van typisch regionale druiven....

Prijs € 15,26
Meer
Op voorraad

Referentie: pr#0260

Merk: Hardy's Wijnen

Hardy's Stamp Cabernet Sauvignon Merlot

(0)

Gebied Australie Druif Cabernet Sauvignon, Merlot Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Hardy Eten vleesgerechten, rood vlees, zachte kazen Allergenen Sulfiet         Geweldige smaken van zwarte bessen en donkere kersen worden aangevuld met zoete eiken accenten van de veroudering in vaten.         Een spotprijs Australisch rood dat...

Prijs € 8,45
Meer
Op voorraad
alle best verkochte producten
Azienda Mario Giribaldi Barbera d’Alba Caj Bio
  • Azienda Mario Giribaldi Barbera d’Alba Caj Bio

Azienda Mario Giribaldi Barbera d’Alba Caj Bio

bu#1264
Gebied Italie, Piemonte
Druif Barbera
Fles 0,75 L
Alc perc 14 %
Bottelaar Azienda Mario Giribaldi
Eten Voorgerechten, Milde Kazen
Allergenen Sulfiet
Class D.O.C Superiore
Jaar 2019
Type Biologisch

Een robijnrode kleur. Op de neus duidelijke violette sensaties en kersen. In de mond droge warme kruidige tonen met lichte vanille en rood fruitpulp. Een typische Barbera met rijp fruit en een frisse zuren.

8 maanden rijping op 500 liter houtenvaten

€ 13,95
Hoeveelheid

 

VEILIG BETALEN OP MOLLIE PAYMENTS OOK KLARNA ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

 

VERZENDING VIA POST NL VOOR 12:00 BESTELD DE ZELFDE DAG VERZONDEN "U KUNT WIJNEN COMBINEREN"

 

WIJ KUNNEN PER FLES VERPAKKEN, BIJ BESTELLINGEN MINDER DAN 6 FLESSEN REKENEN WIJ EEN EXTRA KOSTEN

Beschrijving

Azienda Mario Giribaldi

Barbera

Rode Italiaanse wijn

PRODUCTIEZONE

Deze Barbera komt van de wijngaard in Alba en ligt 380 meter boven zeeniveau. De wijngaard is 3,96 hectare groot met dunne mergel kalkrijke grond en een zuid-zuidwest ligging.

 

TRIMSYSTEEM EN WIJNGAARDEN

De wijngaard is uitsluitend samengesteld uit Barbera, met ander Italiaans kloonmateriaal. Het trimsysteem is Guyot met 5.000 wijnstokken per hectare. De wijnstokken worden biologisch geteeld en zijn gecertificeerd met de CEE-certificering.

 

TECHNOLOGISCHE VERMELDINGEN

Een maceratie van de druiven gedurende 11 dagen met verschillende pompovers gedurende de dag en een temperatuurgecontroleerde gisting. Na een rust in roestvrij staal rijpt de wijn in 30 hl semi-nieuwe eikenhouten vaten gedurende ca. 8 maanden. De wijn blijft minimaal 3 maanden op fles om te affienen .

 

KENMERKEN

Een robijnrode kleur. Op de neus duidelijke violette sensaties en kersen. In de mond droge warme kruidige tonen met lichte vanille en rood fruitpulp. Een typische Barbera met rijp fruit en een frisse zuren.

 

FOODPAIRING

Lekker bij voorgerechten en kaas.

 

SERVEERTEMPERATUUR: 18-20° C.

Product Details
bu#1264

Volg ons op Facebook