• Betaal opties wijncave

    Betaal opties wijncave

Referentie: bu#1403

Merk: Murvierdo

Murvierdo Sericis Cepas Viejas Monastrell

(0)

Gebied Spanje, Valencia, Utiel-Requena Druif Monastrell Fles 0,75 L Alc perc 14 % Bottelaar Murvierdo Allergenen Sulfiet eten Vlees, Wild, Worst, Jaar 2018 Donkere kersenkleur In de neus vinden welikeurtoetsen, balsamico, geroosterde, gerookte en zoete specerijen. In de mond heeft deze wijn een...

Prijs € 10,62
Meer
Op voorraad

Referentie: bu#1433

Merk: Brunilde di Menzione

Brunilde di Menzione Primitivo di Manduria Riserva DOC

(0)

Gebied Italie, Puglia Druif Primitivo Fles 0,75 L Alc perc 14 % Bottelaar Brunilde di Menzione Allergenen Sulfiet eten Vleesgerechten, gebraden Lam, Rund Jaar  2019 Schenken 16 - 18 ℃ Class DOC Riserva Diepgekleurde, violetrode wijn. Het ruikt naar rijp rood fruit, geaccentueerd met...

Prijs € 14,07
Meer
Niet op voorraad

Referentie: pr#0260

Merk: Hardy's Wijnen

Hardy's Stamp Cabernet Sauvignon Merlot

(0)

Gebied Australie Druif Cabernet Sauvignon, Merlot Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Hardy Eten vleesgerechten, rood vlees, zachte kazen Allergenen Sulfiet         Geweldige smaken van zwarte bessen en donkere kersen worden aangevuld met zoete eiken accenten van de veroudering in vaten.         Een spotprijs Australisch rood dat...

Prijs € 8,57
Meer
Op voorraad
alle best verkochte producten
Gerard Bertrand L'indomptable de Cigalus Blanc (Biologisch)
  • Gerard Bertrand L'indomptable de Cigalus Blanc (Biologisch)

Gerard Bertrand L'indomptable de Cigalus Blanc (Biologisch)

pr#0287
Gebied Languedoc 
Druif Sauvignon Blanc, Chardonnay, Viognier, Rousanne
Alc% 14 %
Fles 0,75 L
Eten schaal en schelpdieren, apperitief, tarbot, verse kaas
Alergenen Sulfiet
Biologisch geteeld

Gerard Bertrand L'indomptable de Cigalus Blanc (Biologisch)

          De L'Indomptable de Cigalus Blanc van Gérard Bertrand schittert in het glas in een helder goudgeel en streelt de neus met de frisse aroma's van grapefruit en witte perzik. Deze aroma's worden onderstreept door honing en gedroogd fruit.

          Deze cuvée uit Frankrijk presenteert in de mond vol en zijdeachtig met de tonen van vanille, boter en tropisch fruit.

€ 24,25
Hoeveelheid

 

VEILIG BETALEN OP MOLLIE PAYMENTS OOK KLARNA ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

 

VERZENDING VIA POST NL VOOR 12:00 BESTELD DE ZELFDE DAG VERZONDEN "U KUNT WIJNEN COMBINEREN"

 

WIJ KUNNEN PER FLES VERPAKKEN, BIJ BESTELLINGEN MINDER DAN 6 FLESSEN REKENEN WIJ EEN EXTRA KOSTEN

Beschrijving

Gerard Bertrand

          Deze cuvée is gemaakt van Chardonnay, Viognier en Sauvignon Blanc. De gebruikte druiven komen allemaal uit een wijngaard die wordt gekweekt met behulp van een biodynamisch systeem. Dit betekent dat de energie van de bodem centraal staat. Alle werkzaamheden in de wijngaard worden beheerd door een kalender die alleen op de maan en de zon is gebaseerd.

          Na het oogsten worden de druiven voorzichtig geperst en na een lichte statische afzetting wordt 70% van de most voor alcoholische gisting overgebracht op eiken vaten, de rest wordt gevinifieerd in roestvrijstalen tanks. Door de temperatuur te regelen, is het mogelijk om de frisheid en aroma's van deze wijn te behouden. De Chadonnay doorloopt ook de malolactische gisting. Bij regelmatig roeren is deze cuvée 6-8 maanden oud. Na een lichte boete wordt de L'Indomptable de Cigalus Blanc gebotteld.

Gerard Bertrand

Gerard Bertrand was een rugbyspeler en ging het ouderlijke wijnhuis in de Midi binnen na het voltooien van zijn carrière. Het zuiden van Frankrijk, de Midi, is voor Gerard Bertrand de 'Nieuwe Wereld' van Europa

          Hier vindt hij alle natuurlijke omstandigheden voor grote wijnen: druivensoorten, terroir en klimaat. Wat hij met zich meebrengt, is zijn talent en zijn oneindige passie voor wijn.

           Winemaker is geen beroep voor Bertrand, gekozen in een opwelling. Omdat zelfs zijn wijnstokken altijd worden geplant voor de volgende generatie. Precies zoals zijn vader, Georges Bertrand, voor hem had gedaan. Duurzame wijnbouw en het behoud van het ecologische evenwicht zijn voor Gerard Bertrand de belangrijkste uitdagingen van onze tijd.

 

Het "Domaine de Villemajou" van de vader is vier wijnmakerijen geworden: In aanvulling op de familie-erfgoed in de Corbières, zijn dit "Cigalus" ook Corbieres, "Laville-Betrou" in Minervois-La-Liviniere en de "Château de l'Hospitalet" in Narbonne, omgeven staat Clape. Meer dan honderd verschillende wijnen firmieren nu onder de naam Gerard Bertrand, maar elke wijn is een persoonlijke belofte aan de klanten: gegarandeerde kwaliteit van harte.Gerard Bertrand Villemajou

Product Details
pr#0287
3514120105387

Volg ons op Facebook