Barbero de Alba
Een geweldige wijn aangeboden door een zeer groot gebied. Deze Barbera d'Alba "" Valmaggiore "" kan gezien worden als een kleine Barolo of als een mooie nebbiolo
Barbera druif
Geproduceerd van 100% Barbera, deze wijn brengt maanden door in eiken vaten, 50% nieuwe vaten. Daarna brengt hij 8 maanden door in de tank. Deze wijn geeft u toegang tot een uitzonderlijk domein AVC wijn van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.
Wijn smaak
Kruidig en een tikje boers. Briljant robijnrode kleur met sappige vruchtenaroma’s. In de smaak rood rijp fruit als kersen, met goede kruidigheid en warmte. Soepele afdronk waarin het fruit duidelijk domineert.
Giacomo Grimaldi
Het Giacomo Grimaldi-veld werd in 1930 opgericht door Ernesto Grimaldi. In 1983 nam Giacomo de teugels van het landgoed over. In die tijd werden de overgrote meerderheid van de redenen in het groot verkocht. In 1996 heeft Ferruccio Grimaldi besloten de fakkel, levendige passie voor wijn, op zich te nemen. Op dat moment kende het gebied kwalitatieve vernieuwing. Hij heeft altijd de druiven gebruikt die zijn verkregen in eigen wijngaard, maar het veld is in de loop van de tijd gegroeid door de verwerving van land in de meest populaire regio's, overtuigd door het potentieel van wijnen uit Barolo.
Giacomo Grimaldi Landgoed
Het landgoed passeerde 1,5 ha tot 10 ha in 6 ha Barolo, Barbera 2 ha d'Alba, Dolcetto d'Alba 1 van 1 en Nebbiolo. Het gebied wordt gekenmerkt door een zorgvuldige selectie van klonen die door een beperkte kwantiteitsproductie worden gebruikt om de kwaliteit te bevorderen. In deze context oefent het veld in de vroege zomer met groen oogsten. De alcoholische fermentatie gebeurt in tank maar malolactisch direct in Franse eiken vaten. De duur van de kweek is afhankelijk van de kwaliteit van het jaar en de wijn. De wijnmakerij produceert ongeveer 50.000 flessen per jaar. Barbera 2 ha d'Alba, Dolcetto d'Alba 1 van 1 en Nebbiolo.
Het gebied wordt gekenmerkt door een zorgvuldige selectie van klonen die door een beperkte kwantiteitsproductie worden gebruikt om de kwaliteit te bevorderen. In deze context oefent het veld in de vroege zomer met groen oogsten. De alcoholische fermentatie gebeurt in tank maar malolactisch direct in Franse eiken vaten. De duur van de kweek is afhankelijk van de kwaliteit van het jaar en de wijn. De wijnmakerij produceert ongeveer 50.000 flessen per jaar. Barbera 2 ha d'Alba, Dolcetto d'Alba 1 van 1 en Nebbiolo. Het gebied wordt gekenmerkt door een zorgvuldige selectie van klonen die door een beperkte kwantiteitsproductie worden gebruikt om de kwaliteit te bevorderen. In deze context oefent het veld in de vroege zomer met groen .
De alcoholische fermentatie gebeurt in tank maar malolactisch direct in Franse eiken vaten. De duur van de kweek is afhankelijk van de kwaliteit van het jaar en de wijn. De wijnmakerij produceert ongeveer 50.000 flessen per jaar. De duur van de kweek is afhankelijk van de kwaliteit van het jaar en de wijn. De wijnmakerij produceert ongeveer 50.000 flessen per jaar. De duur van de kweek is afhankelijk van de kwaliteit van het jaar en de wijn. De wijnmakerij produceert ongeveer 50.000 flessen per jaar.vis La Chanière is de wijngaard aan de noordkant van de weg die van Pommard naar de Hautes-Côtes leidt, net boven de kloof van de belangrijkste cru Les Arvelets