- Niet op voorraad

Betaal opties wijncave
Referentie: bu#1403
Merk: Murvierdo
Gebied Spanje, Valencia, Utiel-Requena Druif Monastrell Fles 0,75 L Alc perc 14 % Bottelaar Murvierdo Allergenen Sulfiet eten Vlees, Wild, Worst, Jaar 2017 Donkere kersenkleur In de neus vinden welikeurtoetsen, balsamico, geroosterde, gerookte en zoete specerijen. In de mond heeft deze wijn een...
Referentie: pr#1319
Merk: Croix de vents
Gebied Frankrijk, Languedoc Druif Merlot Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Croix de Vents Eten vleesgerechten, kazen, stoofschotels Allergenen Sulfiet Paarsrode kleur met in de neus rijp bosfruit. In de smaak pruimen en wederom bosfruit. Soepel en rond, gemakkelijk te drinken wijn
Referentie: pr#0145
Merk: Marival Rosé
Gebied Frankrijk Languedoc Roussilion Druif Cinsault, Grenache, Syrah Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Marival Eten Carpaccio, gegrilde vis, schaal en schelpdieren, oosterse keuken Allergenen Sulfiet Deze sappige rosé uit de Languedoc is helder zalm roze van kleur. Het is een levendige...
Referentie: pr#0136
Merk: Prinsi Wijnen Italie
Gebied Italie, Piemonte Druif Arneis Fles 0,75 L Alc perc 13 % Bottelaar Prinsi Allergenen Sulfiet eten wit vlees, Kazen, pasta, gezouten vlees Hoewel Piemonte in de eerste plaats bekendstaat om zijn rode wijnen, produceert het ook een aantal opmerkelijke witte van typisch regionale druiven....
Referentie: pr#0260
Merk: Hardy's Wijnen
Gebied Australie Druif Cabernet Sauvignon, Merlot Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Hardy Eten vleesgerechten, rood vlees, zachte kazen Allergenen Sulfiet Geweldige smaken van zwarte bessen en donkere kersen worden aangevuld met zoete eiken accenten van de veroudering in vaten. Een spotprijs Australisch rood dat...
Gebied | Frankrijk, Loire |
Druif | Chardonnay |
Jaar | 2020 |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12,5 % |
Bottelaar | Domaine Lieubeau |
Appelation | IGP Val de Loire |
Eten | vis, schaal en schelpdieren, Gevogelte, Terras |
Allergenen | Sulfiet |
Type | Biologisch |
Als eerbetoon aan Joseph Gregoire, de eerste Lieubeau, die in 1816 als wees achtergelaten werd op de veranda van het ziekenhuis in Nantes, is ons embleem een kind met een hoed, een symbool van familiegeschiedenis en natuur. Dit assortiment van frisse, fruitige en elegante variëteiten illustreert de prachtige diversiteit van de Loire-vallei. Deze wijn heeft een hazelnoot- en brioche-neus en een evenwichtige, gestructureerde smaak met tonen van wit fruit en toast.
VEILIG BETALEN OP MOLLIE PAYMENTS OOK KLARNA ACHTERAF BETALEN MOGELIJK
VERZENDING VIA POST NL VOOR 12:00 BESTELD DE ZELFDE DAG VERZONDEN "U KUNT WIJNEN COMBINEREN"
WIJ KUNNEN PER FLES VERPAKKEN, BIJ BESTELLINGEN MINDER DAN 6 FLESSEN REKENEN WIJ EEN EXTRA KOSTEN
Als eerbetoon aan Joseph Gregoire, de eerste Lieubeau, die in 1816 als wees achtergelaten werd op de veranda van het ziekenhuis in Nantes, is ons embleem een kind met een hoed, een symbool van familiegeschiedenis en natuur. Dit assortiment van frisse, fruitige en elegante variëteiten illustreert de prachtige diversiteit van de Loire-vallei. Deze wijn heeft een hazelnoot- en brioche-neus en een evenwichtige, gestructureerde smaak met tonen van wit fruit en toast.
Onze stap naar biologische wijnbouw
“Een goede wijn begint met geweldige druiven”. We geloven echt in het gezegde van deze wijnboer en daarom zijn we in 2015 begonnen met het omzetten van onze wijngaard naar biologisch.
Voortbouwend op de duurzame wijnbouwmethoden die we al gebruikten, zijn we geleidelijk teruggekeerd naar het bewerken van de grond en het verzorgen van de wijnstokken met natuurlijke elementen (van minerale, plantaardige en dierlijke oorsprong), met het grootste respect voor het terroir.
Observeren en luisteren naar de natuur
Met ons team, en in harmonie met de natuur, zorgen we het hele jaar door voor de wijnstokken, afhankelijk van de verschillende seizoenen. De wens om de allerbeste fruitkwaliteit te bereiken, dicteert ons werk, waaronder kort snoeien, bewerken, planten van bodems, trelliseren, blad verwijderen en sorteren bij de oogst.
Onze biologische certificering (AB) en duurzame landbouwcertificering (Terra Vitis) illustreren onze toewijding aan biodiversiteit. Onze dagelijkse handelingen worden geleid door observatie. Het weerstation en de oplossing voor het in kaart brengen van wijngaarden, die we zelf hebben ontwikkeld, geven ons een beter inzicht in de terroirs en jaargangen en stellen ons in staat om onze wijnbouwmethoden aan te passen aan elk perceel.
De wijngaard begrijpen en de beste percelen cultiveren
Onze regio is in veel opzichten uniek, van zijn geologische diversiteit en talrijke microklimaten tot zijn unieke druivensoort Melon de Bourgogne en de voorouderlijke knowhow van het verouderen van de moer. Met dit erfgoed in het achterhoofd promoten we nauwkeurige wijnbouw en wijnbereiding, met een focus op zowel de natuur als de teeltmethoden.
We hebben altijd geprobeerd wijnen te identificeren, te begrijpen en te laten groeien van de meest karakteristieke Muscadet-percelen. We beschermen en behouden het erfgoed van onze oude wijnstokken door massaselectie te gebruiken om ze te verspreiden, vooral voor onze Muscadet Crus. Onze wijnen zijn onze interpretatie van de diversiteit van de terroirs van Muscadet en het unieke karakter van onze regio.
Wijnen gemaakt voor veroudering en gastronomie
In de wijnmakerij scheiden we de verschillende persfracties; deze techniek, geïnspireerd door het maken van champagne, is erg belangrijk voor onze witte wijnen, vooral de muscadet, en is nergens anders in de regio te zien. Het gebruik van natuurlijke gisten helpt het karakter van elk perceel van het terroir tot uitdrukking te brengen, vooral voor de Muscadet Crus.
Lees-veroudering, een voorouderlijke techniek in de regio Nantais, produceert voortreffelijke witte wijnen met verouderingspotentieel en die geweldig zijn met eten. Tijdens het rijpen wordt soms de techniek van bâtonnage (of droesemroeren) gebruikt om extra frisheid, body en aromatische complexiteit aan de wijn te geven.
Gebied | Frankrijk, Loire |
Druif | Chardonnay |
Jaar | 2020 |
Fles | 0,75 L |
Alc perc | 12,5 % |
Bottelaar | Domaine Lieubeau |
Appelation | IGP Val de Loire |
Eten | vis, schaal en schelpdieren, Gevogelte, Terras |
Allergenen | Sulfiet |
Type | Biologisch |
Als eerbetoon aan Joseph Gregoire, de eerste Lieubeau, die in 1816 als wees achtergelaten werd op de veranda van het ziekenhuis in Nantes, is ons embleem een kind met een hoed, een symbool van familiegeschiedenis en natuur. Dit assortiment van frisse, fruitige en elegante variëteiten illustreert de prachtige diversiteit van de Loire-vallei. Deze wijn heeft een hazelnoot- en brioche-neus en een evenwichtige, gestructureerde smaak met tonen van wit fruit en toast.