• 付款方式

    付款方式

参考: bu#1403

品牌: Murvierdo

Murvierdo Sericis Cepas Viejas Monastrell

(0)

Gebied Spanje, Valencia, Utiel-Requena Druif Monastrell Fles 0,75 L Alc perc 14 % Bottelaar Murvierdo Allergenen Sulfiet eten Vlees, Wild, Worst, Jaar 2018 Donkere kersenkleur In de neus vinden welikeurtoetsen, balsamico, geroosterde, gerookte en zoete specerijen. In de mond heeft deze wijn een...

价格 €10.62
更多
库存充足

参考: pr#0260

品牌: Hardy's Wijnen

Hardy's Stamp Cabernet Sauvignon Merlot

(0)

Gebied Australie Druif Cabernet Sauvignon, Merlot Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Hardy Eten vleesgerechten, rood vlees, zachte kazen Allergenen Sulfiet         Geweldige smaken van zwarte bessen en donkere kersen worden aangevuld met zoete eiken accenten van de veroudering in vaten.         Een spotprijs Australisch rood dat...

价格 €8.57
更多
库存充足
最畅销款汇总
Azienda Mario Giribaldi Barbaresco
  • Azienda Mario Giribaldi Barbaresco

Azienda Mario Giribaldi Barbaresco

bu#1266
Gebied Italie, Piemonte
Druif Nebbiolo
Fles 0,75 L
Alc perc 14,5 %
Bottelaar Azienda Mario Giribaldi
Eten Vleesgerechten, rood vlees, stoofgerechten, harde kazen
Allergenen Sulfiet
Class D.O.C.G
Jaar 2019
Type Biologisch

Een robijnrode kleur met granaatreflexen. In de neus wilde rozen, frambozen en kaneel. In de mond is het droog en warm met sensaties van vanille, tabak, leer en groene theebladeren.

€24.62
数量

 

VEILIG BETALEN OP MOLLIE PAYMENTS OOK KLARNA ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

 

VERZENDING VIA POST NL VOOR 12:00 BESTELD DE ZELFDE DAG VERZONDEN "U KUNT WIJNEN COMBINEREN"

 

WIJ KUNNEN PER FLES VERPAKKEN, BIJ BESTELLINGEN MINDER DAN 6 FLESSEN REKENEN WIJ EEN EXTRA KOSTEN

描述

Azienda Mario Giribaldi

Barbaresco 

PRODUCTIEZONE

Deze Barbaresco komt van de wijngaard in Neive en ligt 350 meter boven zeeniveau. De bodem is met mergel kalkhoudend met een ligging op het zuiden.

 

TRIMSYSTEEM EN WIJNGAARDEN

De wijngaard is uitsluitend samengesteld uit Nebbiolo, met Italiaans kloonmateriaal (Michet). Het trimsysteem is Guyot met 5.100 wijnstokken per hectare.

 

VINIFICATIE

Een traditionele vinificatie van de druiven gedurende 12 dagen met verschillende pompovers gedurende de dag en een gecontroleerde temperatuur van 30/35 ° C om de extractie te optimaliseren. Na 5 maanden rust in roestvrij staal rijpt de wijn 24 maanden in eikenhout en laat hij vervolgens op fles rijpen tot hij wordt verkocht.

 

KENMERKEN

Een robijnrode kleur met granaatreflexen. In de neus wilde rozen, frambozen en kaneel. In de mond is het droog en warm met sensaties van vanille, tabak, leer en groene theebladeren.

 

FOODPAIRING

Past bij rood vlees, kazen en uitstekend als meditatiewijn.

 

SERVEERTEMPERATUUR: 18-20°C

商品详细信息
bu#1266

Follow us on Facebook