• 付款方式

    付款方式

参考: bu#1403

品牌: Murvierdo

Murvierdo Sericis Cepas Viejas Monastrell

(0)

Gebied Spanje, Valencia, Utiel-Requena Druif Monastrell Fles 0,75 L Alc perc 14 % Bottelaar Murvierdo Allergenen Sulfiet eten Vlees, Wild, Worst, Jaar 2018 Donkere kersenkleur In de neus vinden welikeurtoetsen, balsamico, geroosterde, gerookte en zoete specerijen. In de mond heeft deze wijn een...

价格 €10.62
更多
库存充足

参考: pr#0260

品牌: Hardy's Wijnen

Hardy's Stamp Cabernet Sauvignon Merlot

(0)

Gebied Australie Druif Cabernet Sauvignon, Merlot Fles 0,75 L Alc perc 13,5 % Bottelaar Hardy Eten vleesgerechten, rood vlees, zachte kazen Allergenen Sulfiet         Geweldige smaken van zwarte bessen en donkere kersen worden aangevuld met zoete eiken accenten van de veroudering in vaten.         Een spotprijs Australisch rood dat...

价格 €8.57
更多
库存充足
最畅销款汇总
  • 没有库存
Azienda Mario Giribaldi Barolo Ravera organic
  • Azienda Mario Giribaldi Barolo Ravera organic

Azienda Mario Giribaldi Barolo Ravera organic

bu#1268
Gebied Italie, Piemonte
Druif Nebbiolo
Fles 0,75 L
Alc perc 14,5 %
Bottelaar Azienda Mario Giribaldi
Eten Vleesgerechten, rood vlees, stoofgerechten, harde kazen, Chocolade
Allergenen Sulfiet
Class D.O.C.G Riserva
Jaar 2016
Type Biologisch

Uitzonderlijk bij wild, rood vlees in het algemeen, gestoofd en geroosterd. Uitstekende meditatiewijn. Na een paar jaar rijpen is de combinatie met zwarte chocolade en snoep op basis van cacao erg interessant.

€45.62
数量
没有库存

 

VEILIG BETALEN OP MOLLIE PAYMENTS OOK KLARNA ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

 

VERZENDING VIA POST NL VOOR 12:00 BESTELD DE ZELFDE DAG VERZONDEN "U KUNT WIJNEN COMBINEREN"

 

WIJ KUNNEN PER FLES VERPAKKEN, BIJ BESTELLINGEN MINDER DAN 6 FLESSEN REKENEN WIJ EEN EXTRA KOSTEN

描述

Azienda Mario Giribaldi

Barolo Ravera

PRODUCTIEZONE

Deze druiven komen van de wijngaard Ravera in Novello op een hoogte van 360 m boven zeeniveau, de bodem is mergel - kalkhoudend met een neiging tot klei, met een goede doorlaatbaarheid. De wijngaard heeft een zeer goede ligging op het zuiden. 

 

TRAININGSSYSTEEM EN WIJNGAARDEN

De wijngaard is samengesteld uit Nebbiolo (Michet, Lampia en Rosè) met Italiaans kloonmateriaal. Het opleidingssysteem is Guyot met 4.700 planten per hectare. 

 

TECHNOLOGISCHE VERMELDINGEN

Het wijnbereidingsproces is op de traditionele manier, waarbij gedurende 25 dagen "rimontaggi en follatura" plaatsvinden, dwz de most wordt meerdere keren per dag over de dop gepompt om uitdroging te voorkomen, en ook de dop wordt mechanisch gebroken. Dit gebeurt bij een temperatuur van 30 °C om de extractie te optimaliseren. De wijn wordt vervolgens afgetapt en gedurende 2 maanden in stalen vaten gelaten en vervolgens 30 maanden gerijpt in eikenhouten vaten. Daarna wordt de wijn tot op de dag van vandaag op fles bewaard in onze ondergrondse kelder waar een constante temperatuur van 16°C heerst. 

 

KENMERKEN

Een robijnrode kleur met amarantreflexen, een duidelijke perceptie van goed fruit spreekt de neus aan. Hints van kruiden en rozen. Volle body, fijne tannines en een heerlijke afdronk. In deze Barolo kun je de elegantie van de nebbiolo van Novello en de krachtige van de vintage 2018 waarderen. Heerlijk nu en nog tot 2045. 

 

FOODPAIRING

Uitzonderlijk bij wild, rood vlees in het algemeen, gestoofd en geroosterd. Uitstekende meditatiewijn. Na een paar jaar rijpen is de combinatie met zwarte chocolade en snoep op basis van cacao erg interessant. 

 

SERVEERTEMPERATUUR: 18-20° C

商品详细信息
bu#1268

Follow us on Facebook